„Денеска ја примив вакцината против КОВИД-19, за моја безбедност при работата, но и сигурност и грижа за сите околу нас. Се чувствувам добро и им препорачувам на граѓаните да се вакцинираат. Само на овој начин ќе ставиме крај на пандемијата“, порача Александра Спировска, одделенска сестра на Клиниката за трауматологија (ТОАРИЛУЦ). See MoreSource link